showcase demo picture

Igre koje sam najviše igrao 2011.

skyrim

Imam jedan rokovnik crnih korica u koji pišem top listu igara koje sam najviše igrao tokom godine koja je na završetku. Liste su znale biti podugačke jer sam prije imao mnogo više vremena za igranje, pa su tako Top 20 liste postale Top 10, pa Top 5, da bi zadnjih godina Top 3 ujedno objedinjavao sve igre koje sam uopće igrao te godine. Ove godine ću listu objaviti ovdje, na svom blogu.

Ove godine sam najviše igrao na svojem PC računalu, a nešto sam malo igrao i na PlayStationu 3. Evo mojih Top 3 PC igara za 2011.:

  1. The Elder Scrolls V: Skyrim
    Došao je i pet nastavak serijala koji sam otkrio izlaskom trećeg dijela, Morrowinda, proveo mjesece u njegovom prekrasnom ambijentu s beskrajnim mogućnostima istraživanja, a nakon četvrtog dijela koji me nije oduševio, ove jeseni sam ponovno osjetio isti žar dolaskom 5. nastavka. Odlična igra koju ću definitivno igrati i u 2012.
  2. GTA 4
    Iako nije naslov koji je izašao ove godine, igram ga već više od godinu dana kada nađem vremena i svaki puta me uspije zabaviti svojim misijama, likovima, dijalozima i odličnim virtualnim svijetom. Igru još nisam prošao, nakon dolaska Skyrima malo sam ju stavio postrane, no vratiti ću joj se 2012.
  3. BeJewelled 3
    Kada se treba opustiti i zaigrati nešto zabavno, BeJewelled je tu. Odlična puzzle igra odlične grafike, jednostavnosti i zabave, došla je na listu tri najbolje igre 2011.

Na PlayStationu 3 sam igrao Burnout Paradise, Sports Championship i demo verziju igre Grease Dance, a koju planiram nabaviti u 2012. godini. Burnout  Paradise je odlična trkačka igra, s mnogo automobila i utkra na izbor, a sve se odvija vrlo fluidno na PS3 konzoli. Grease Dance i Sport Championship su pak igre koje PS Move kontrolere odlično iskorištavaju i zabavne su kako za solo, tako i za grupno igranje.

Posted in: Moj blog Tagged: , , , , , , , , , ,
Return to Previous Page

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *