SURADNJA

PC Zenith je mlada stranica kojoj su potrebni novi ljudi koji će svojim idejama, recenzijama i člancima obogatiti stranicu i učiniti ju ugodnom i zanimljivom za posjetitelje. Ako imate bilo kakav prijedlog vezan uz suradnju slobodno se javite glavnom uredniku, čiji mail možete pronaći u rubrici “O PC Zenith-u”. Ukoliko ste predstavnik neke informatičke firme koja bi željela ustupiti hardver ili softver za recenziju, isto tako se slobodno javite kako bismo mogli dogovoriti suradnju.

Stranica također nudi mogućnost oglašavanja putem linkova i bannera. Ne postoji striktno definiran cjenik već se cijena dogovara ovisno o veličini i položaju oglasa, te naravno njegovom tipu (link, banner – statični ili dinamički, skripta,…).

OGLAŠAVANJE

PC Zenith portal nudi nekoliko lokacija na stranici na koje je moguće postaviti transparente (bannere) različitih veličina. Oglašavanje na PC Zenith-u se ne vrši po broj prikaza ili broju klikova na transparent (banner), već je banner u opticaju unutar dogovorenog vremenskog roka koji određuje klijent. Cijene se određuju individualno, ovisno o vrsti tvrtke koja se želi oglašavati, tipu transparenta (veliki, srednji ili mali, statički ili animirani) i još nekim parametrima.

Za sve detalje molimo kontaktirati glavnog urednika na e-mail adresu: