U zagrebačkom klubu San Antonio održan je novogodišnji party portala glamour.hr, u sklopu kojeg je održana modna revija na 10 – metarskom šanku.

Predivne manekenke nosile su vintage vjenčanice kultnog zagrebačkog boutiquea Kamila, te unikatni nakit Sultana Sulejmana Hrvatkih lanaca srebrnarnica – Argentum. Za make up modela zaslužna je GLAM Make Up Artist by Ela Zirdum.

Uz fenomenalnu atmosferu kluba San Antonio svi prisutni gosti imali su priliku na glamourozan način ispratiti staru godinu i pripremiti se za bolju, sretniju i uspješniju 2013-u.

Modna revija održana je u humanitarne svrhe u kojoj su dodijeljena novčana sredstva u iznosu od 5.000 kn za zajednicu Cenacolo Vrbovec (Udruga za liječene ovisnike).

Ideju o reviji na šanku osmislili su djelatnici kluba San Antonio koji su u suradnji s portalom glamour.hr prikazali inovativan i nekonvencionalan način održavanja modne revije dosad neviđen na ovim prostorima.

Zbog teške bolesti poznate modne dizajnerice Ivane Popović, čije su kreacije trebale biti premijerno predstavljene uz modni nakit dizajnera Mladena Grubića, revija je nažalost bila otkazana. No ipak je održan nezaboravan provod koji će ostati u sjećanju svima koji su prisustvovali.

Novogodišnjem partyu prisustvovale su i  mnoge poznate osobe iz javne društvene scene: Marko Grubnić, Mario Rucner, Lana Gadža Čermak, nogometaš Luis Ibanez s djevojkom, manekenka Kristina Lumbar, Petra Belšak, Matea Jakopina i mnogi drugi…

Pogledajte kako nam je bilo na: http://www.glamour.hr/novogodisnji-party/

Similar Posts: