Philipsov bežični telefon ID555IB  nagrađen međunarodnom iF nagradom za dizajn – Jednostavna uporaba uz uštedu energije za više od pedeset posto. Više o ovom bežičnom telefonu u nastavku.

Zagreb – Philips je predstavio novi bežični telefon ID555IB koji, kao dio Philipsove Dizajnerske kolekcije, obilježava elegantan i atraktivan dizajn. Tako se ovaj bežični telefon svojim tankim i čistim linijama idealno uklapa u različite interijere. Luksuzan i funkcionalan dizajn prepoznali su i stručnjaci te je Philipsov bežični telefon ID555IB nagrađen prestižnom iF nagradom za dizajn proizvoda u 2008. godini.
Uz odličan izgled, Philipsov bežični telefon osigurava i uštedu energije. Tako je zahvaljujući učinkovitom sustavu napajanja potrošnja energije smanjena čak više od pedeset posto. Uz inteligentan sustav povezivanja koji kontrolira i osigurava optimalnu potrošnju energije ovisno o udaljenosti telefona i bazne stanice, dodatno se štedi energija pri svakodnevnoj uporabi.
Rukovanje Philipsovim telefonom vrlo je jednostavno zahvaljujući osvijetljenom ekranu i tipkovnici koji pružaju još bolju vidljivost i preglednost. U memoriju adresara moguće je pohraniti i do 200 telefonskih brojeva za brzo pronalaženje, a zahvaljujući automatskoj telefonskoj sekretarici mogu se zabilježiti svi propušteni pozivi.

Philipsov bežični telefon ID555IB može se kupiti u svim bolje opremljenim trgovinama s tehničkom opremom po cijeni od 629 kuna.

iF nagrada

Prestižna iF nagrada jedna je od triju najznačajnijih svjetskih nagrada za dizajn te simbol vrhunske kvalitete proizvoda i usluga. Utemeljena je 1953. godine i od tada se dodjeljuje svake godine na svečanom događanju.
Stručni žiri sastoji se od 20 svjetski poznatih poduzetnika i međunarodno priznatih stručnjaka s područja dizajna. Pobjednici se biraju između više od 2000 prijavljenih proizvoda iz više od 30 zemalja.

Similar Posts:

    None Found