Nakon uspješno popunjenog segmenta kamera za računala koje danas snimaju čak u HD razlučivosti, Logitech Video-Security kamere nude jednostavnu instalaciju za 15 minuta, obavijest na vaš e-mail na znak najmanjeg pokreta i besplatno praćenje s udaljene lokacije.

Zagreb, 28. kolovoza 2008. – Svoj dom ili ured od sad možete zaštititi za samo djelić cijene tradicionalnih nadzornih video sustava – bez mrežne konfiguracije i spajanja dodatnih žica. Logitech je danas najavio kamere za sigurnosni video nadzor – najnoviji dodatak Logitechovu portfelju proizvoda za digitalni dom – koje su sada po prvi puta dostupne i u Europi. Obje vrste kamera podešavaju se putem računala, vrlo jednostavno u svega 15 minuta te uključuju obavještavanje putem e-maila na znak najmanjeg pokreta i besplatno gledanje i praćenje s bilo kojeg računala na udaljenoj lokaciji preko Interneta.

“Logitech je ponosan što svoju obitelj video uređaja za sigurnosni nadzor donosi u Europu”, izjavio je Gregor Bieler, potpredsjednik odjela prodaje i marketinga Logitechove poslovne jedinice za potrošačku elektroniku u Europi. “Koristeći snagu digitalnog videa, kao i računalnu i Internet tehnologiju, omogućili smo vam osjećaj bezbrižnosti u vašem domu ili uredu”.

Prve Logitechove sigurnosne video kamere dostupne su u tzv. startnim paketima ili kao dodatak postojećem sustavu. Startni paketi uključuju: Logitech® Indoor Video Security Master System za unutrašnji nadzor i Logitech® Outdoor Video Security Master System za vanjski nadzor. Kao dodatak za postojeći nadzorni sustav, kamere su također podijeljene u dva paketa: Logitech® Indoor Add-On Camera za unutrašnji nadzor te  Logitech® Outdoor Add-On Camera za vanjski nadzor.

Jednostavno podešavanje putem kućnih priključaka

Kako bi vam osigurali maksimalnu praktičnost i udobnost, Logitechov bežični video sustav za nadzor koristi inovativnu tzv. HomePlug™ tehnologiju, koja povezuje i prenosi video zapise preko postojeće kućne električne mreže. Rezultat toga je brza i jednostavna instalacija u 15 minuta, bez dodatnih žica i novih mrežnih konfiguracija. Zapravo, dovoljna su tri jednostavna koraka kako bi osigurali i zaštitili svoj dom: instalacija softvera s upravljačkim centrom (Logitech® Command Center) na računalu, povezivanje USB prijamnika i uključivanje kamera. Uz to, električna utičnica šifrira vaš video zapis, pa je on siguran.

Kad ste instalirali kamere, možete odmah gledati video zapis uživo ili pak kasnije pregledavati snimljene video zapise. Naime, inteligentna tehnologija kamera detektirat će svaki pokret i snimiti video direktno na disk vašeg računala, kojeg potom možete pregledavati ili arhivirati. Za lagani pristup sadržajima, intuitivno računalno sučelje omogućava laganu navigaciju i podešavanje željenih postavki.

Obavještavanje i besplatno praćenje s udaljene lokacije

S Logitech video kamerama za nadzor doista se možete osjećati bezbrižno, čak i kad ste na putu. Sustav možete konfigurirati na način da primate obavijest na svoj e-mail ili mobitel prilikom detektiranja bilo kakvog kretanja u vašem domu ili uredu. Dodatno, možete se preko zaporke povezati na vaš zaštićeni internetski korisnički račun kako bi gledali video zapis sniman u vašem domu preko računala ili Windows Mobile® mobitela, u bilo koje doba dana, s bilo koje lokacije u svijetu.

Za maksimalnu pokrivenost prostora, u svoj dom ili ured možete postaviti do šest Logitech Indoor ili Outdoor kamera, u bilo kojoj kombinaciji.

Cijena i dostupnost

Svi Logitechovi proizvodi za video nadzor bit će dostupni u Europi u kolovozu. Za Logitech Indoor Video Security Master System i Logitech Outdoor Video Security Master System, preporučena maloprodajna cijena je 299.99 eura. Za dodatne kamere Logitech Indoor Add-On Camera i Logitech Outdoor Add-On Camera, preporučena maloprodajna cijena je 249.99 eura.

Logitech info

Logitech je vodeći svjetski proizvođač periferne kompjuterske opreme, nositelj inovacija u upravljanju PC računalima, Internet komunikacijama, digitalnoj muzici, upravljanju uređajima za kućnu zabavu, igraćim i bežičnim uređajima. Tvrtka je osnovana 1981. godine. Logitech International švicarska je javna kompanija trgovana na SWX Swiss Exchange (LOGN) i Nasdaq Global Select Market (LOGI) tržištima.

# # #

Logitech, njegov logo i ostale oznake registrirane su u SAD-u i drugim zemljama. Sve ostale robne marke i oznake vlasništvo su njihovih cijenjenih vlasnika. Za više informacija o Logitechu i njegovim proizvodima posjetite web stranicu kompanije na www.logitech.com <http://www.logitech.com>.

Similar Posts: