PC Zenith v4

Hardware and software under the scope!

U zagrebačkom klubu San Antonio održan je novogodišnji party portala glamour.hr, u sklopu kojeg je održana modna revija na 10 – metarskom šanku.

Predivne manekenke nosile su vintage vjenčanice kultnog zagrebačkog boutiquea Kamila, te unikatni nakit Sultana Sulejmana Hrvatkih lanaca srebrnarnica – Argentum. Za make up modela zaslužna je GLAM Make Up Artist by Ela Zirdum.

Uz fenomenalnu atmosferu kluba San Antonio svi prisutni gosti imali su priliku na glamourozan način ispratiti staru godinu i pripremiti se za bolju, sretniju i uspješniju 2013-u.

Modna revija održana je u humanitarne svrhe u kojoj su dodijeljena novčana sredstva u iznosu od 5.000 kn za zajednicu Cenacolo Vrbovec (Udruga za liječene ovisnike).

Ideju o reviji na šanku osmislili su djelatnici kluba San Antonio koji su u suradnji s portalom glamour.hr prikazali inovativan i nekonvencionalan način održavanja modne revije dosad neviđen na ovim prostorima.

Zbog teške bolesti poznate modne dizajnerice Ivane Popović, čije su kreacije trebale biti premijerno predstavljene uz modni nakit dizajnera Mladena Grubića, revija je nažalost bila otkazana. No ipak je održan nezaboravan provod koji će ostati u sjećanju svima koji su prisustvovali.

Novogodišnjem partyu prisustvovale su i  mnoge poznate osobe iz javne društvene scene: Marko Grubnić, Mario Rucner, Lana Gadža Čermak, nogometaš Luis Ibanez s djevojkom, manekenka Kristina Lumbar, Petra Belšak, Matea Jakopina i mnogi drugi…

Pogledajte kako nam je bilo na: http://www.glamour.hr/novogodisnji-party/

Konferencija-za-novinare-ICT

Zagreb, 16. ožujka 2012. – Na konferenciji za novinare predstavljena je europska inicijativa “Europski tjedan ICT zanimanja i digitalnih kompetencija” za razdoblje od 26. do 30. ožujka.

continue reading…

Drobo

Zagreb, 2. ožujka 2012. – STORM Computers je postao Drobo Certified Partner, prvi zastupnik za diskovne sustave Data Robotics u Hrvatskoj. Data Robotics, skraćenog imena Drobo, predstavljaju diskovne sustave koji ujedinjuju zaštitu podataka, optimiziraju primjene na razini usluge te povećavaju kapacitet sustava bez prekida rada. Namijenjeni su manjim i srednjim tvrtkama kao osnovni diskovni sustav te većim korisnicima kao sekundarno rješenje za manje zahtjevne sustave.

continue reading…

Zagreb, 1. prosinca 2011. – Tele2 je za sve korisnike bonova kao i za pretplatnike pripremio najpametniju ponudu ovoga Božića, odnosno božićne promocije popularnih Smart tarifa. Korisnike bonova tako od danas očekuje dvostruko više pogodnosti: dosadašnji Smart 60 u božićnom ruhu postaje opcija Smart 30 te za dvostruko manje novca korisnicima donosi čak 1GB podatkovnog prometa i 300 minuta razgovora.

continue reading…

Ljubljana, 30. studenog 2011. -TomTom, vodeći svjetski ponuđač prenosivih navigacijskih rješenja i digitalnih karata, najavio je dolazak višestruko nagrađenog proizvoda TomTom START serije 20 i TomTom VIA serije 120.

continue reading…

Na naše tržište stigli su novi dizajnerski modeli Dell prijenosnih računala Inspiron R N5110 i N7110 koji uz nekoliko novih tehničkih karakteristika jedini na tržištu omogućuju mijenjanje maski kućišta. Personalizirani dizajn Inspiron R prijenosnih računala potpisuje SWITCH by Design Studio koji surađuje s mnogim priznatim neovisnim umjetnicima, dizajnerima i partnerima zajedno s luksuznim brandom lakova za nokte OPI. Zamjenjive maske dolaze u raznovrsnim živim bojama i na jednostavan način samo jednim klikom mogu potpuno promijeniti izgled prijenosnog računala.